Albansky DIY Fest

3ks

a? | 12.09.2011

3ohně budou opět k mání!!!

tombolu

a? | 29.08.2011

vyhrálo č.12!!!

kudlisův report!

hanys | 27.08.2011

https://bandzone.cz/fasteratu
MÁME ZA SEBOU VÝJEZD PŘES CELOU ZKURVENOU REPUBLIKU A TADY NĚJAKÉ SHRNUTÍ. ALE POZOR! JEN TŘKRÁT MŮŽEŠ SHRNOUT PŘEDKOŽKU PŘES ŽALUDA! JINAK SE Z TOHO TOTIŽ STÁVÁ TVRDÁ ONANIE.

ALBÁNSKÝ D.I.Y. PRO NÁS BYL PECKA. SKVĚLÉ MÍSTO, SUPER LIDI, HRÁLO SE NÁM PARÁDNĚ A JEŠTĚ JSME STIHLI POPÍT A POČUDIT. PŘED NÁMI POLSKÝ PUNK - HALT! DISTORŠN BASA A HOLČINA NA BICÍ. JESTLI SE ROZROSTOU O DALŠÍ ČLENY, TAK TO BUDE PECKA. PAK KUCÍ ZE SHITNOISE, SUPER SET, MOC SE MI TO LÍBILO. NO A RYCHLE SE SKOČIT VYSRAT A HRAJEM. ŠKODA MALÉHO POČTU LIDÍ, ALE I TAK SE SNAD LÍBILO. PO NÁS SLOVENSKÝ BRAŤ - DÁŠA FON FLÁŠA. TO BYLO PRO MĚ PŘEKVAPENÍ, JAK MOC NEMUSÍM PÍSNIČKÁŘE, TAK Z TOHOHLE TÝPKA JSEM BYL UNEŠEN. HOLT HIPPIE, NO. PAK Z RAKOUSKA SLEFISH - PŘÍJEMNÝ PUNKROCK. NO A POTÉ ROZPOR. TAKŽE O ZÁBAVU POSTARÁNO. TI Z VÁS, CO TU JEN SLÍDÍ A NIKAM NEDOJDOU - JSTE PĚKNÝ PIČE!!! KŠILTOVKU DOLŮ PRO ALBÁNCE, VŠEM CO MU S TÍM POMÁHALI, KAPELÁM A NÁVŠTĚVNÍKŮM TOHOHLE OPEN AIRU....DÍKY MOC!!!

PRO GOLEMA ŠKODA, ŽE S NÁMA NEBYL.....A GULÁŠI ŠKODA ŽE SKYSNUL

NO A PO DEVÁTE VEČER NÁS ČEKAL UNIČOV. ROZLUČKA S KEDŽOU PŘED ODJEZDEM DO CIZÍCH KRAJIN. KONCERT NAPROSTO PARÁDNÍ A OBECENSTVO TAKY SUPER! NA TO ŽE KOUSEK BYLA PODPÁRA, PECKA! EMPTY HRÁLI VÝBORNĚ, UŽ SE NA NĚ TĚŠTE TADY V LIBERCI ZA 14 DNÍ. NAKOPALYPSA MI VYRAZILI DECH, PARÁDNÍ SET. TO JSEM TEDA NEČEKAL - NO SÍLA! BAD AGE UŽ JSEM TOLIK NEVNÍMAL, PÁČ JSEM ZACEJTIL NAŠE VYSTOUPENÍ A TO JÁ SE PAK MUSÍM VŽDYCKY VYSRAT. TAKŽE PAK JSME NA TO JAKO POSLEDNÍ VLETĚLI MY. LIDI PAŘILI, ZVEDALI NÁS JAK ŠÍLENCI.....PECKA, PECKA, PECKA!!! DÍKY VŠEM CO S TÍM POMOHLI A ZUZCE, ŽE NÁM TO TAM DOHODLA.

PRO GOLEMA PO DRUHÉ ŠKODA, ŽE S NÁMA NEBYL. VELIKÉ DÍKY EDDIEMU ZA PŮJČENÍ KÁRY A ZUZČINEJM RODIČŮM, ZA SUPER OBŽÉRSTVÍ A PŘESPÁNÍ V PARÁDNÍ CHALOUPCE.

TAKŽE SE UVIDÍME 17.ZÁŘI ASI NA POSLEDNÍM LETOŠNÍM OPEN AIRU V ÚŠTĚKU KOUSEK OD ÚSTÍ NAD LABEM.

KUDLÁTVÖRR

jo

a? | 27.08.2011

a též je třeba na místě říci,že tvůj dědek,iluzia a neunikneš hráli zadarmo!!!prostě cesták nechtěli!!!

si

a? | 26.08.2011

jo desky jsou všecky k mání! nikdo to nechce-hehé! ohníček je dávno fuč a na dolis jebu. more co mám s tebou dělat?ani na obscínek jsi nedojel!!!hanys si za chvílu bude myslet,že jsem si tě vymyslel!

!

juhulák | 26.08.2011

albánče sory,že jsem nedojel k vám na sever!přeju vydařený další ročník s tlupou lidí!ty desky co zde avízuješ jako diy piraten jsou všecky k mání?hoi!

kurva

a | 26.08.2011

tak to je v řiti!mrknu na revír(punk web) a tam stojí ,že předevčírem zemřel boge-kámoš od frenštátu,punk a popíječ vín-a dalších nápojů. dělál nám i koncík ve frenu v lubině(myšlenková křeč).mladý synek jak cyp! před týdnem v sobotu měl pohřeb leoš koštál-ostravice sdružení beskydčan.výsadba jedlí a buků pod lysou a vůbec eko aktivista a sympaták! anti odeesák.měl 49 let.tj.dým co se dějě-mrkněte na onen revír!

si

a? | 26.08.2011

jo já díky vám moc všem! pan foglar může mít radost-na festu jsem promrdal 12 tisíc!(furt lépe než před loni)ikdyž se toho nenažeru ,opravdu mám s této akce převelikou radost a zasložené poděkování si zaslouží i zvukař kláda(za bolševika hrál v kapele středně rychlé šípy a teraz fachá v grupě fossil)-bo si za ty 2 dny zebral jen čtverku!!!603772831-jeho numer.

Díky

Fasteratu | 26.08.2011

Taktéž děkujeme, bylo to parádní. Jsme rádi že jsme mohli přijet. Díkes za cesťák! Menší zmínka na našem BZ.

neviděl

a, | 26.08.2011

,že!

<< 293 | 294 | 295 | 296 | 297 >>

Přidat nový příspěvek