obrovské díky!!!gpska je na titulní staně,ale není to moc přehlednéještě raz dík a dík za podporu viva!777
Albansky DIY Fest
MAPKA & GPS
sharyk | 10.08.2011
čaues, tady máte mapku cesty od nádraží ve vendryni:
https://mapy.cz/s/1HJ7
GPS:
49°40'33.148N, 18°43'8.653E
těším se jak malý jaryn :D
Cesta
MM | 08.08.2011
Zdar! Myslis ze by jsi mohl byt tak neskonale laskav a napsat cestu jak se dostat z nadrazi ve vendryne na misto konani ?? A jsou uz vsechny kapely potvrzene?
Re: Cesta
A? | 08.08.2011
DOBRÁ OTÁZKA! OD VLAKÁČE VE VENDRYNI NAHORU, POŘÁD ROVNĚ!!!PO CESTĚ POTKÁŠ HOSPODU-PŘÍJDE V HOD!JINAK Z TŘINCE VLAKOVÉHO I AUTOBUSOVÉHO NÁDRU JEDE DO VÁPENKY PŘÍMO BUS! V SEKCI FOTO JSOU OFOCENY JÍZDNÍ ŘÁDY(POUZE VŠAK OD VÁPENKY)!NA NETU TAKTÉŽ NAJDEŠ VŠE-ALE CO NEVYDĚT UMÍSTÍME SPOJE!TAKŽE DÍK ZA PŘIPOMÍNKU! NO A KE KAPELÁM.JSOU VŠECKY NA STO PÉRO AKORÁT ČEKÁME NA DOPLNĚK MÍSTO MLETÉHO S.NECHME SE PŘEKVAPIT
Re: Re: Cesta
MM | 08.08.2011
Dekuju mockrat! Uz jsem nazhaveny jak bulharska stripterka. Bude to narez!
pomalu,pomalu,
a? | 03.08.2011
pomalu se shyluje k festu. v areálu je možno dělat fajer,bude čepovaná kofola a pro haranty budou i nějaké atrakce.nedělám si iluze,že jich tam bude tolik ale přece jeden mamlas(panác do kterého se hážou balonky,né já!)a nějake hračky tam budou-určitě je nebude tolik zajímat co se děje na podiu. dále-poslední kapela co vystoupí bude TVŮJ DĚDEK-má s těch kluků velkou radost-mrkněte na bandzone!!!věk kluků je 19 let a bubeníkovi je snad10!!!!!!!hrají libivej punk rock okořeněný hrou na saxík!!!jedou z hl. města vlakem!!!!!!!a cesták-pod nám dáte 500 tak ok-vole mne v mobilu klučina vykal!!!fakt má s táhle grupy velkou radost!!!těšíme se na vás a pokud vemete s sebou hračky potěšíte děcka v havířovském dětském domovu!!!těšíme se na vás!!!666
Re: pomalu,pomalu,
Harry | 04.08.2011
TVŮJ DĚDEK...hmmm, ten saxík zní skvěle...., no aspoň mi to tak připadá... Nu a nyní pevně doufám, že dostanu na akci volno...bo letos jsem toho kvůli robotě moc nestihl... Čus A.
tak
a? | 25.07.2011
kurde vankuš nebude-viky má chujovou šichtu.bodou psací stroye,ale hlavně doktor zařídil čepovanou kofolu!!!tož kantor na hotelovce ví co a jak a bez něj bych byl v řiti!